Hrvatski radio

Radio Osijek

Vrkić: Gimnastika je rudarski posao

17.07.2013.

11:49

Autor: Krunoslav Inhof

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U povodu osvajanja srebrne medalje na Mediteranskim igrama u turskom Mersinu, osječkog gimnastičara Roberta Seligmana primio je gradonačelnik Ivan Vrkić.

Podsjetimo, Seligman je za vježbu na konju s hvataljkama dobio ocjenu 15.100 i time potvrdio odličnu formu pred nastavak sezone. Nakon kraćega odmora slijedi mu nastavak priprema za Svjetski kup koji će se održati u Osijeku od 13. do 15. rujna, a zatim i za Svjetsko prvenstvo u listopadu u Antwerpenu.

Svjetski kup u Osijeku najveći je u kaledaru svih Svjetskih kupova na svijetu i u rujnu će u Osijek doći predstavnici čak 44 države. Robert Seligman i predsjednik GD Osijek Žito Marko Pipunić u razgovoru s gradonačelnikom Vrkićem zatražili su logističku potporu Grada kako bi se Osijek još jednom predstavio kao odličan domaćin i kako bi tribine ovoga velikog natjecanja bile dostojno popunjene.

Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić među ostalim je rekao: "Još uvijek ne znam napraviti kolut unatrag i znam kako je gimnastika rudarski posao, a GD Osijek Žito je jedan rudnik u kojemu ima dijamanata."

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.