Hrvatski radio

Radio Osijek

Zoran Zekić potpisao trogodišnji ugovor

11.05.2016.

15:20

Autor: Krunoslav Inhof / NK Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nogometni klub Osijek i trener Zoran Zekić nastavit će suradnju u sljedeće tri godine, a novost je što će ugovor biti stimulativan. To znači da će trener, uz fiksni dio, imati bonuse za ostvarenje rezultata.

Prije početka finalne utakmice Kupa Hrvatske između Slaven Belupa i Dinama u VIP salonu stadiona Gradski vrt službeno je potpisan novi, trogodišnji ugovor, a vrlo je zadovoljan potpisom bio predsjednik Ivan Meštrović: "Ovo je za nas vrlo značajan dan jer potvrđujemo zadovoljstvo radom našeg „coacha“ i povjerenje koje imamo prema njemu. Zekić je naše dugoročnije rješenje, svojim je radom zaslužio biti dijelom projekta kojega smo započeli, uvjereni da će Osijek napraviti značajan iskorak prema vrhu tablice. Osim toga, ugovor je progresivan i stimulativan, po uzoru na europske klubove. Vidjeli ste kako je, recimo, Ranieri izdašno nagrađen za naslov prvaka u Premiershipu, ja se iskreno nadam da će i naš trener u idućem razdoblju biti bogatiji, ne samo duhovno, nego i financijski", istaknuo je predsjednik osječkog prvoligaša Ivan Meštrović.

Treneru su puno uspjeha u nastavku rada u Gradskom vrtu poželjeli i klupski dopredsjednik Igor Vekić, direktor Igor Galić i sportski direktor Alen Petrović. Potpisanim ugovorom zadovoljan je i novi-stari trener Zoran Zekić: "Zahvalio bih svojim igračima jer su ispunili zadaću u sezoni na izmaku, uz naglasak na njihov iznimno korektan rad i ponašanje koje su pokazali. Hvala i novoj Upravi jer nam puno znači njihova podrška i novi način funkcioniranja u kojem se ispunjavaju sve obveze. Sretan sam što ostajem jer sam uvijek govorio kako je Osijek veliki klub za hrvatske prilike i meni je čast biti njegov trener. Nadam se da ćemo ubuduće pružiti puno više zadovoljstva i sreće našim navijačima koji zaslužuju da im klub bude puno bolje plasiran nego u prethodnim godinama", poručio je Zekić.

tekst NK Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.