Hrvatski radio

Radio Osijek

17. SALORI 2022. i 24. Motomobil na Pampasu

20.04.2022.

13:28

Autor: Ana Mitar

17. SALORI 2022.

17. SALORI 2022.

Foto: Ana Mitar / Radio Osijek

U petak, 22. travnja u 10 sati na sajamskom prostoru Pampasa počinje 17. Sajam lova, ribolova i turizma, a uz njega svoja vrata otvara i 24. Sajam automobila i prateće industrije. 

Nakon što se zbog pandemije posljednje dvije godine nije održao, Sajam lova, ribolova i turizma otvorit će svoja vrata. Kako je direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović najavio, priprema se velika manifestacija s bogatom ponudom u trajanju od tri dana. Posjetitelji će moći uživati u reviji i predstavljanju brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, izložbu trofeja, kao i bogatoj ponudi opreme i pribora za lov i ribolov. Prikazat će se i ponuda seoskog turizma i raznovrsnost gastronomskih specijaliteta Slavonije i Baranje što će dodatno obogatiti mnoštvo stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja. Uz SALORI 2022. održat će se i 24. MOTOMOBIL sajam automobila i prateće industrije koji će biti posebno zanimljiv ljubiteljima automobila i motora jer će se izravno susresti s brojnim automobilima, motorima, skuterima, kao i ukupnom ponudom i novitetima prateće industrije.


O najavljenom sajmu poslušajte više u razgovoru Ane Mitar s Alenom Vukašinovćem, direktorom Osječkog sajma:

Najava 17. SALORI 2022.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.