Hrvatski radio

Radio Osijek

4. Međunarodni znanstveni skup Europski realiteti- Kretanja

12.12.2019.

12:49

Autor: Marina Ban

foto: Marina Ban

foto: Marina Ban

Foto: - / -

U četvrtak, 12. prosinca svečano je otvoren 4. Međunarodni znanstveni skup Europski realteti- Kretanja. Riječ je o dvodnevnoj konferenciji, na kojoj će svoja izlaganja imati sudionici iz deset različitih zemalja.

Konferencija pod krovnom temom "Kretanja" u dva dana okupit će u Osijeku više od 130 sudionika iz deset zemalja (Španjolska, Njemačka, Portugal, Slovačka, Italija, Mađarska, Južna Koreja, Srbija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska). Organizator skupa je Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku, a pokrovitelj Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti. Suorganizatori su: Grad Osijek, Fakultet za odgojne i obrazone znanosti Sveučilišta u Osijeku, Filozofski fakultet Sveučilišta u Osijeku, Univerzita Sv. Cyrila a Metoda Trnava, Faculty of Mass Media Communication, Hohschule der Medien Stuttgart, Vytautas Magnus University, Academy of Eduication, Universidad Complutense MAdrid, Facultad de Ciencias de la informacion i Politecnico do Porto. 

Partner konferencije je Osječko-baranjska županija.

 

 

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.