Hrvatski radio

Radio Osijek

5000 eura nagrade odbojkašima MOK Mursa-Osijek – osvajačima Hrvatskog kupa

17.03.2023.

18:10

Autor: Radio Osijek/TM

Osječki gradonačelnik primio odbojkaše MOK Mursa-Osijek – osvajače Hrvatskog kupa

Osječki gradonačelnik primio odbojkaše MOK Mursa-Osijek – osvajače Hrvatskog kupa

Foto: Grad Osijek / -

Osječki gradonačelnik Ivan Radić primio je seniorsku momčad Muškog odbojkaškog kluba Mursa – Osijek. Osječki su odbojkaši ovoga tjedna osvojili Hrvatski odbojkaški kup ,,Vinko Dobrić” za što im je gradonačelnik uručio novčanu nagradu u iznosu od 5.000 eura.

Čestitavši momčadi i stručnom stožeru na ostvarenom rezultatu, gradonačelnik Radić zahvalio im je što pronose ime grada Osijeka te poželio još sportskih uspjeha i trofeja. „Ulažemo velika sredstva u sport. Podržavamo i naš muški odbojkaši klub, ove godine s oko 150.000 eura. Za osječku Mursu ovo je treći naslov u ovome natjecanju, a imamo priliku biti i prvaci Hrvatske, čemu se iskreno nadamo. Čestitam momčadi na borbenosti i uspjesima”, rekao je Radić.

Zlatko Kraljević, predsjednik kluba, zahvalio je gradonačelniku na prepoznavanju uspjeha, ocijenivši novčani dar kao dodatni poticaj za osvajanje dvostruke krune, dok je trener Mario Teppert poručio kako su osvajanjem kupa odradili dio zacrtanog posla te da se nastavljaju dalje pripremati za osvajanje prvenstva.

Kapetan momčadi Davor Bogdanović zahvalio je i navijačima koji su u Zagrebu stvorili atmosferu domaćeg terena, dodajući da je bio užitak igrati. Poručio je kako u narednim utakmicama žele zadržati prvu poziciju izrazivši nadu za osvajanjem prvenstva.

Galerija
Osječki gradonačelnik primio odbojkaše MOK Mursa-Osijek – osvajače Hrvatskog kupa, Foto: Grad Osijek/-
Osječki gradonačelnik primio odbojkaše MOK Mursa-Osijek – osvajače Hrvatskog kupa, Foto: Grad Osijek/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.