Hrvatski radio

Radio Osijek

620 paketa korisnicima socijalne iskaznice

17.06.2015.

10:59

Autor: Stjepan Filipović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi danas je korisnicima socijalnih iskaznica od slova A do slova N dijelila pakete s hranom, dok će ostali pakete dobiti u četvrtak.

Police Socijalne samoposluge sve se teže pune, ali do sada smo uz velike napore uspjeli složiti 620 paketa, ističe predsjednica Humanitarne udruge “Rijeka ljubavi” Štefica Čučak. Zahvaljuje Gradu za financijsku potporu, te partnerima i dobročiniteljima koji  velikim humanim djelima.unose nadu i vjeru u bolje sutra. Štefica Čučak ističe mještane Antunovca i načelnika općine Antunovac Ivana Anušića koji su svojom potporom humanitarne nogometne utakmice prikupili vrijednu donaciju prehrambenih proizvoda. Tome treba dodati financijsku potporu načelnika Anušića u iznosu 1.000 kn koja mjesečno stiže za potrebe Socijalne samoposluge.
Jedan je dobročinitelj darovao 405 litara maslinovog ulja koje je Vodovod Osijek, svojim kamionom besplatno dopremio u Udrugu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.