Hrvatski radio

Radio Osijek

70 novih radnih mjesta u osječkom pozivnom centru tvrtke A1

12.04.2022.

12:13

Autor: Grad Osijek/Radio Osijek/TM

Novi pozivni centar A1 u Osijeku

Novi pozivni centar A1 u Osijeku

Foto: Grad Osijek / -

Kako bi ojačala svoju poziciju na istoku Hrvatske te pokazala mladima da postoje kompanije u kojima se mogu razvijati, A1 Hrvatska otvorila je čak 70 novih radnih mjesta u osječkom pozivnom centru. Ovim potezom Osijek s novim zapošljavanjima postaje drugo najveće A1 poslovno središte, nakon Zagreba – priopćeno je iz Ureda osječkog gradonačelnika koji je danas posjetio novi poslovni prostor tvrtke u Eurodomu.


„Osijek je na gospodarskom planu živnuo što potvrđuje i statistika”, istaknuo je gradonačelnik Ivan Radić. „Smanjili smo broj nezaposlenih, više je useljenih nego iseljenih, povećala se prosječna plaća. Oslobodili smo investitore plaćanja komunalnog doprinosa što kod građenja gospodarskih objekata dovodi do višemilijunskih ušteda. Naša je Gospodarska zona Nemetin po uvjetima jedna od najprivlačnijih u Hrvatskoj. Stvaramo pozitivno gospodarsko okruženje čiji je značajan dio A1 Hrvatska sa svojom velikom osječkom investicijom“, izjavio je Radić.

S novih 600 četvornih metara modernih i funkcionalnih uredskih prostora radni prostor tvrtke A1 Hrvatska u Eurodomu zaokružen je na približno 1000 četvornih metara. U njemu će raditi stotinjak agenata, a trenutačno se zapošljava ili prolazi edukaciju i trening njih 70-ak. Glavna direktorica za privatne korisnike A1 Hrvatska Ivana Marković istaknula je važnost pozitivne radne atmosfere jer se od agenata očekuje da znaju i mogu sve, što uopće nije jednostavno: „Kolegice i kolege koji rade u Službi za korisnike ogledalo su kompanije. Zato kontinuirano ulažemo u njihovu edukaciju i digitalne alate kako bi brže i bolje obavili posao na zadovoljstvo korisnika kojima su na raspolaganju 24 sata dnevno”.

U osječkom A1 pozivnom centru zaposleno je više žena, a prosječna dob je oko 25 godina. S kolegama iz prodaje i tehnike u glavnom gradu Slavonije, A1 je poslodavac više od 160 zaposlenika. Svi novi zaposlenici u Osijeku dobivaju mnogobrojne pogodnosti, između ostaloga imaju priliku dobiti bonus za dobre rezultate, moći će raditi od kuće i usavršavati se edukacijama za vještine budućnosti.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.