Hrvatski radio

Radio Osijek

Akcija"Birajmo najljepši balkon" počinje 27.svibnja na osječkoj promenadi

04.05.2017.

12:40

Autor: Ksenija Zelenić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Turistička zajednica grada Osijeka i ove će godine u suradnji s gradskom upravom organizirati tradicionalnu akciju "Volim Osijek - biramo najljepši balkon, okućnicu" .

Početak akcije je nešto drugačiji od proteklih godina, a održat će se 27.svibnja kod osječkog Bastiona. U suradnji s gradskom upravom i nekim tvrtkama, na prostoru  od Bastiona do VK Iktus, bit će postavljeni štandovi na kojima će brojni izlagači, uzgajivači i proizvođači cvijeća i ukrasnog sadnog materijala izložiti svoje proizvode. Prigoda je to za nabavku novih sadnica cvijeća, a sve u želji, kako kažu organizatori, da Osijek bude još ljepši grad. Iz godine u godinu je sve veći broj naših sugrađana koji se prijavljuju na akciju Turističke zajednice "Volim Osijek- biramo najljepši balkon, okućnicu, dvorište". Stoga će oni koji  još razmišljaju o uređenju svojih okućnica, prozora i balkona imati prigodu nabaviti nove sadne materijale. Svi koji žele sudjelovati u izboru najljepših balkona, okućnice, prozora ili dvorišta mogu se prijaviti u Turističkoj zajednici grada Osijeka. Prijave se primaju poštom ili e-mailom, od 8.do 20 svibnja.

    

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.