Hrvatski radio

Radio Osijek

Antigenski testovi po povlaštenoj cijeni s ulaznicom za Osijek - Pogon

26.07.2021.

14:12

Autor: tekst i foto NK Osijek

foto Facebook NK Osijek

foto Facebook NK Osijek

Foto: - / -

Svi koji posjeduju godišnju ulaznicu ili ulaznicu za utakmicu protiv Pogona u srijedu i četvrtak od 7 do 18 sati mogu odraditi brzo antigensko testiranje u Ustanovi za zdravstvenu skrb na adresi Stjepana Radića 54 u Osijeku kojim će dobiti EU digitalnu COVID potvrdu.

Uoči utakmice protiv Pogona, NK Osijek u suradnji s jednom od Ustanova za zdravstvenu skrb, zajednički organiziraju brzo antigensko testiranje za sve navijače Bijelo-plavih koji posjeduju godišnju ulaznicu (budući da uključuje ulaz na utakmicu protiv Pogona) ili ulaznicu za utakmicu protiv Pogona.

Povlaštena cijena
Testiranja kojim će svi s negativnim nalazom dobiti EU digitalnu COVID potvrdu, koja je uvjet za ulazak na stadion, vršit će se u srijedu 28. i četvrtak 29. srpnja od 7 do 18 sati (antigenski test vrijedi 48 sati), a povlaštena cijena za sve s godišnjom ulaznicom ili ulaznicom za utakmicu protiv Pogona iznosi 80 kuna.

Odmah se dobiva EU digitalna COVID potvrda
Testiranja će se vršiti u Ustanovi za zdravstvenu skrb u ulici Stjepana Radića 54 u Osijeku, a odmah nakon negativnog rezultata dobit će se EU digitalna COVID potvrda u digitalnom (email) ili tiskanom (print) obliku (preporuka je ne savijati potvrdu na dijelu gdje se nalazi QR kod kako ne bi došlo do oštećenja i problema prilikom očitavanja). Zbog velikog interesa i mogućnosti stvaranja gužve, iz NK Osijeka pozivaju sve zainteresirane navijače da pravovremeno kupe ulaznicu i naprave antigenski test kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na tribinama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.