Hrvatski radio

Radio Osijek

Balaš u polufinalu međunarodnog natječaja u poeziji

04.05.2016.

13:35

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Darko Balaš, pjesnik i pisac iz Osijeka, došao je do polufinala Međunarodnog natječaja u poeziji koji je organizirala web i internet stranica književnog portala "Pisci i Književnost." .

Inače, magistar ekonomije, edukator i stručnjak u menadžmentu, neumorni i talentirani je poeta koji vraća poeziji davno izgubljenu čaroliju i zaboravljenu ljepotu. 

Na radost ljubitelja pisane riječi, Darko Balaš na svojoj službenoj Facebook stranici "Poezija, tekstovi i pjesme ljubavi Darko Balaš" objavljuje stihove prepune nadahnuća, stihove kojima promovira ljubav, čežnju, romantiku, baš koliko patnju i ranjivost. Stranicu svakodnevno prati preko dvadeset tisuća njegovih poklonika iz cijelog svijeta. U pripremi je njegova prva zbirka pjesama.

Dobitnik je nagrade za pjesmu ''Voljeti nju bilo je lako'' na natjecanju književnog portala i časopisa "Književnost uživo" te dobitnik druge nagrade za pjesmu "Komadić srca" portala književnosti pod nazivom "Pisci i Književost" gdje je po drugi put došao među dvadeset izabranih. 


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.