Hrvatski radio

Radio Osijek

Betlehemsko svjetlo u Gradskoj upravi

19.12.2018.

12:13

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Betlehemsko svjetlo, simbol mira, ljubavi, prijateljstva i dobrih želja u Gradsku su upravu donijeli predstavnici Izviđačkoga kluba Javor i Udruge izviđača Slavonski hrast. Svjetlo je primio zamjenik gradonačelnika Boris Piližota.

"Naše izviđačke udruge Slavonski hrast i Javor, koje su međunarodno uključene u Skautski pokret, svake godine već tradicionalno donose Betlehemsko svjetlo u Gradsku upravu, a mir i ljubav potrebni su svima nama tijekom cijele godine kako bi, kao zajednica, imali uspjeh u onome što radimo te, između ostaloga, međusobno razumijevanje i uvažavanje koje nam je svima potrebno. Iskoristio bih priliku da im se zahvalim na tome. Mi cijele godine podržavamo  projekte koje izviđači imaju u gradu, Hrvatskoj a isto tako i na međunarodnoj razini. Isto tako svim sugrađanima i sugrađankama čestitam Božić i nadolazeće blagdane te im želim puno sreće, zdravlja i mira u nadolazećoj 2019. godini", rekao je zamjenik gradonačelnika Osijeka Boris Piližota.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.