Hrvatski radio

Radio Osijek

Bijelo-plavi otputovali u Sveti Martin na Muri

21.06.2021.

12:29

Autor: Radio Osijek

Bijelo-plavi otputovali u Sveti Martin na Muri

Bijelo-plavi otputovali u Sveti Martin na Muri

Foto: - / -

Nakon odrađenog uvodnog dijela u Gradu na Dravi, nogometaši Osijeka otputovali su danas u Sveti Martin na Muri na glavni dio priprema na koji Nenad Bjelica vodi veći broj igrača od uobičajenog, njih 35-oricu.

Dojmove s dosadašnjeg dijela i očekivanja od nastavka priprema s novinarima su uoči polaska na put podijelili veznjak Vedran Jugović i mladi napadač Dion Drena Beljo. „Atmosfera je dobra, nadovezuje se na ono što smo napravili prošle sezone pa smo pripreme dočekali puni samopouzdanja. Idemo na njihov ključni dio – 12 dana tijekom kojih ćemo odigrati nekoliko prijateljskih utakmica i pokušati pobjedama još više podignuti samopouzdanje. Tamo imamo sve uvjete za kvalitetan rad u miru. Još nam nedostaju neki igrači, ali dao Bog da je uvijek tako i da imamo što više reprezentativaca. Vidjeli smo da je László bio igrač utakmice, na čemu mu i ovim putem čestitam”, rekao je Jugović.

Još nas 10 igrača čeka u Svetom Martinu i mislim da ćemo odraditi dobre pripreme. Konkurencija je velika, ali nadam se da ću se u pripremnim utakmicama dokazati i nametnuti treneru, za što mi završnica prošle sezone ulijeva samopouzdanje”, istaknuo je Beljo.

Evo i popisa igrača koje Bjelica vodi na glavni dio priprema: Ivica Ivušić, Antonijo Ježina, Marko Malenica, Marko Barešić, Tin Sajko (vratari), Igor Silva, Mato Miloš, Alen Grgić, Danijel Lončar, Jose Antonio Caro, Yevhen Cheberko, Adrian Leon Barišić, Slavko Bralić, Mateo Karamatić, Mario Jurčević, Luka Marin, Ivan Cvijanović, Mihael Žaper, Josip Vuković, Marko Hanuljak, Vedran Jugović, Marin Pilj, Petar Brlek, Šime Gržan, Merveil Ndockyt, Eros Grezda, Petar Bočkaj, Damjan Bohar, Amer Hiroš, Ramon Mierez, Mihret Topčagić, Antonio Mance, Mirlind Daku, Dion Drena Beljo i Šimun Mikolčić.

Osijek će u Svetom Martinu na Muri odigrati četiri pripremne utakmice - s domaćim Poletom, Slaskom iz Wroclawa, MOL Fehervarom i ZTE Zalaegerszegom.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.