Hrvatski radio

Radio Osijek

Bizovac: otvoren Edukativni centar

10.02.2017.

16:26

Autor: Marija Petrinović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zahvaljujući dosadašnjim financijskim potporama Ministarstva gospodarstva, Osječko-baranjske županije i općinskim sredstvima uređen je Edukativni centar u Bizovcu. Uz načelnika Srećka Vukovića govore:predsjednik Lovačkog društva „Fazan“ Danijel Drlje i župan dr.sc.Vladimir Šišljagić.

Odajući priznanje za dosadašnja postignuća, Osječko-baranjska županija dodijelila je Općini Bizovac Povelju lokalne samouprave za oblikovanje i primjenu sustava upravljanja funkcioniranjem i razvojem lokalne zajednice prema europskim demokratskim standardima lokalne samouprave i  rezultate u stvaranju povoljnih uvjeta razvitka društvenih, komunalnih i drugih djelatnosti od važnosti za područje Općine, podizanju razine standarda življenja i djelovanja te zadovoljavanju lokalnih potreba stanovnika na području Općine.

 U godini koja slijedi planiramo ostvariti nove projekte, svojom praksom nastojati doseći razinu koja sredini kojom upravljamo nosi napredak, a njezinim stanovnicima perspektivu boljitka, kaže među ostalim, načelnik Vuković.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.