Hrvatski radio

Radio Osijek

Bjelica - Dobili smo brze igrače i odličnog stopera

17.06.2021.

13:28

Autor: Željko Kovačević

foto Ž. Kovačević

foto Ž. Kovačević

Foto: - / -

U Nogometnom klubu Osijek, danas su novinarima predstavili Šimu Gržana, Slavka Bralića i Amera Hiroša. Igrači su ugovore potpisali na tri godine, a Osijek je dobio krilnog napadača, ofenzivnog veznog i braniča.

Šime Gržan, 26-godišnji je krilni napadač pulske Istre, 24-godišnji Amer Hiroš bivši je kapetan FK Mladosti iz Kakanja i jedan od najboljih igrača tamošnje Premijer lige, a 28-godišnji Slavko Bralić je središnji branič s iskustvom igranja u Azerbajdžanu,Grčkoj i Vojvodini

„Šimu smo dogovorili već zimus. Procijenili smo da nam igrač njegovih karakteristika treba u momčadi. Nedostajalo je malo bržih igrača, a Šime je bio najbolji igrač Istre i što nam je važno karakterno paše uz našu ekipu. Naprosto zaslužuje mjesto u klubu s većim ambicijama.”, rekao je Bjelica i nastavio,
„Važan nam je karakter igrača i van terena. Kako podnosi pritisak, kako se nosi s konkurencijom, kakva mu je radna etika. Što se tiče Amera, on se može prilagoditi nekolicini pozicija. Može zaigrati na lijevom krilu, ali i biti klasična desetica. Igrač je vica, pokretljiv i neugodan za protivnika na malom prostoru. To nam je nedostajalo. I Slavko. Ti je igrač koji je već bio tu. Sjajnog karaktera, i sada iskusniji nastupima i u Vojvodini gdje je bio i kapetan momčadi. Igrač neupitne kvalitete koji će pojačati naše stoperske pozicije”, rekao je Nenad Bjelica menadžer i prvi trener NK Osijeka.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.