Hrvatski radio

Radio Osijek

15:33 / 25.11.2021.

Autor: Željko Kovačević

Bjelica - Neke su momčadi superiornije, tu smo da im smetamo!

Nenad Bjelica (foto facebook)

Nenad Bjelica (foto facebook)

Foto: - / -

Bjelica je prije utakmice 14. kola Prve hrvatske nogomete lige koju njegova momčad igra sa sastavom Lokomotive, u petak u 18 sati, u Gradskom vrtu, rekao kako ima 25 spremnih igrača i da se bez obzira na prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici ne vidi favoritom za prvaka.

„Svi su igrači dobro, osim Ivušića i već neko vrijeme ozlijeđenog Ercega. Imamo 25 igrača spremnih za utakmicu koji su dobro radili ovaj tjedan.Nitko se nije žalio ni poslije utakmice u Našicama tako da sam zadovoljan. Sretni smo i što se vraćamo u Gradski vrt i nadamo se da će nam navijači pomoći da dođemo do još jedne pobjede.”, rekao je na početku trener i menadžer NK Osijeka, Nenad Bjelica.

Novinari su ga pitali i o prvom mjestu na prvenstvenoj ljestvici
„Neke su momčadi superiornije od nas, tako da je opravdano isticati Dinamo, Rijeku i Hajduk kao veće favorite za osvajanje naslova prvaka, od nas. Mi smo tu da im pomrsimo račune i u svakoj utakmici damo svoj maksimum, na kraju ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti”, rekao je Bjelica.

Pitali su ga i za natpise o načinu igre s Dinamom kada se NK Osijek uglavnom branio.
„Poštujemo svako mišljenje. Na njega svako ima pravo. Onaj koji je gledao samo utakmicu s Dinamom mogao je pomisliti da mi tako igramo, oni koji nas prate mogao je vidjeti i jedan drugačiji Osijek koji visoko pritiska suparničku momčad”, pristojno je odgovorio trener Osječana.

Bjelica je na kraju konferencije za novinstvo iznenadio glasnogovorika kluba dresom s brojem 1000. Naime, toliko je popularni Miha popratio utakmica NK Osijek do sada.

"Želimo mu da pogleda barem još toliko!", dometnuo je Bjelica uz pljesak novinara.  

Mario Mihić, Nenad Bjelica (foto facebook)

Mario Mihić, Nenad Bjelica (foto facebook)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.