Hrvatski radio

Radio Osijek

Borba trgovkinja s lopovom i kradljivac plinskih boca

04.08.2020.

10:48

Autor: Radio Osijek/TM

Ilustracija

Ilustracija

Foto: - / -

Na području Policijske uprave osječko-baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je sedam kaznenih djela od kojih su u svom priopćenju izdvojili jednu razbojničku krađu i jednu tešku krađu .

"Jučer, 3. kolovoza, oko 14,15 sati, u Osijeku iz trgovine sportske opreme nepoznati je počinitelj ukrao više komada sportske odjeće i pobjegao iz trgovine. Nepoznatog su počinitelja na ulici sustigle djelatnice trgovine i pokušale oduzeti ukradenu sportsku odjeću u čemu su djelomično i uspjele, oduzevši počinitelju jedan komad odjeće.
Ustrajan u namjeri izvršenja kaznenog djela, nepoznati je počinitelj uhvatio za ruku jednu od djelatnica koja je pustila ukradenu odjeću, što je počinitelj iskoristio i pobjegao s dijelom ukradene robe. Pravna osoba iz Osijeka oštećena je za nekoliko stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja", stoji u priopćenju PU osječko-baranjske.
Druga se krađa, kvalificirana kao teško kazneno djelo dogodila u Levanjskoj Varoši, u noći s 2. na 3. kolovoza, od 18 do 6 sati. Nepoznati je počinitelj provalio u metalno spremište i ukrao 20 plinskih boca.Pravna osoba iz Vinkovaca oštećena je za više tisuća kuna. "Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja", ističu iz policije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.