Hrvatski radio

Radio Osijek

Breza poziva volontere za Zemlju bez granica

11.06.2015.

19:29

Autor: Tatjana Mautner

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Osijeku se od 31. kolovoza do 5. rujna održava međunarodni obiteljski festival „Zemlja bez granica“ – tema je putovanje, a Udruga za rad s mladima poziva volontere koji će pridonijeti da i ovogodišnja manifestacija mnogima ostane u sjećanju.

„Cijeli je koncept ovogodišnjega Festivala prožet raznim oblicima i mogućnostima putovanja, a putovat će i sam Festival. Radi se o novom, dovoljno neobičnom i inovativnom konceptu Festivala koji putuje do svojih korisnika (djeca i mladi) kako bi svima bio dostupan“, objašnjavaju u Brezi zašto su se odlučili da ovogodišnja tema Zemlje bez granica bude putovanje. Poziv kreativcima koji bi vodili radionice uputili su početkom svibnja, a sada su se obratili volonterima, koje pozivaju na zajednički sastanak 19. lipnja u 18 sati u njihove prostorije u Jägerovoj 12.
„Priključite se kreativcima! Volontirate ili ste to oduvijek željeli? More i plaža nisu u planu ove godine? Legica ili lega vam rade tijekom ljeta, a vama je dosadno? Evo nekoliko razloga zašto se prijaviti, uključiti i volontirati na ovogodišnjoj Zemlji bez granica: imate priliku surađivati s kreativcima iz raznih područja iz zemlje i inozemstva, stječete nova znanja i vještine, sklapate poznanstva i prijateljstva, svojom uključenošću u najpoznatiji Festival za djecu i mlade u kontinentalnoj Hrvatskoj promovirate volonterstvo kao nesebični doprinos zajednici, a svi se volonterski sati upisuju u volonterske knjižice nakon završetka Festivala“, stoji u pozivu iz Breze

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.