Hrvatski radio

Radio Osijek

"Budi i ti poduzetnik" županijskog Savjeta mladih

27.04.2016.

11:47

Autor: Monika Kralj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Savjet mladih Osječko-baranjske županije nastavlja projekt "Budi i ti poduzetnik" pokrenut prije dva mjeseca kada su počele prijave mladih poduzetnika kojima treba potpora i praćenje poslovanja. ..

Mladi, zapošljavanje, obrazovanje- jedna je od aktivnosti Savjeta mladih u okviru koje je pokrenut projekt "Budi i ti poduzetnik" a korisnici su mogle biti tvrtke koje posluju do 2 godine ili su u procesu osnivanja. 

U 2. fazi projekta mladi poduzetnici mogu dobiti dodatnu edukaciju i sudjelovati na radionicama u čemu su partneri Udruga Šubi dubi i tvrtka Recupero koja će u sljedećih 6 mjeseci pomoći u pripremi i praćenju poslovanja (knjigovodstvo, financijski dio, informacije o Europskim fondovima...) jer, kako ističu, u početku poduzetničkog pothvata informacija je najbitnija. 

Od 20-tak prijavljenih 12 mladih poduzetnika ispunilo je uvjete ovog projekta u koji su se su uključili i Hrvatski zavod za  zapošljavanje i Hrvatska gospodarska komora.

Na današnjem sastanku potpisani su i ugovori mladih poduzetnika i tvrtke Recupero.  

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.