Hrvatski radio

Radio Osijek

Cegledi SDP-ov kandidat za vukovarsko-srijemskog župana

03.02.2017.

15:45

Autor: Radio Osijek/TM

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zlatko Cegledi SDP-ov je kandidat za vukovarsko-srijemskog župana - objavila je županijska organizacija te stranke te najavila da će Cegledi uskoro javnosti predstaviti i svoj program .

"Zlatko Cegledi diplomirani je inženjer šumarstva s preko 20 godina rada u struci. Istinski socijaldemokrat i hrvatski branitelj godinama je obnašao mnogobrojne stranačke i javne dužnosti. Trenutno se nalazi na funkciji voditelja Uprave šuma Podružnice Vinkovci, a ujedno je i županijski vijećnik i predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u Županijskoj skupštini. Svojim aktivnim radom u Županijskoj skupštini te neumornim zalaganjem za poboljšanje kvalitete života svih građanki i građana na području Vukovarsko-srijemske županije pokazao je da može vrlo kvalitetno i ozbiljno konkurirati dosadašnjem županu u borbi za napredak Vukovarsko-srijemske županije", stoji u priopćenju vukovarsko-srijemske županijske organizacije SDP-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.