Hrvatski radio

Radio Osijek

Certifikati bonitetne izvrsnosti

28.10.2021.

13:32

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Dobitnici Certifikata bonitetne izvrsnosti okupili su se u hotelu Osijek na susretu bonitetno izvrsnih tvrtki Slavonije i Baranje .

Već gotovo 200 godina društvo Dun & Bradstreet pomaže klijentima i partnerima u rastu i napretku zahvaljujući moći podataka, analitike i rješenja temeljenih na podacima. Vode se važnim vrijednostima koje ih čine priznatim liderima kada su u pitanju podaci o poslovnom odlučivanju i analitički uvidi. Njihovi podaci i uvidi dragocjeni su u svim fazama poslovanja bez obzira na gospodarsko okruženje.
Visoka bonitetna ocjena svakoj tvrtki olakšava poslovanje jer njome tržištu poručuje da ostvaruje najviše standarde poslovne etike, pouzdanost u pogledu platne sposobnosti i dostave te kvalitete proizvoda i usluga što je presudno u nesigurnim vremenima.
U međunarodnom okruženju certificiranje najboljih tvrtki ustaljena je praksa kojom tvrtke dodatno učvršćuju svoj ugled i grade povjerenje.
Društvo Dun & Bradstreet ima višegodišnju tradiciju dodjele certifikata bonitetne izvrsnosti koji su već mnogim tvrtkama olakšali poslovanje i na domaćem i na stranim tržištima.
Certifikat izvrsnosti predstavlja ogledalo tvrtke i služi kao ugledna putovnica u širenju poslovanja na međunarodna tržišta. Uz njega se lakše stječe povjerenje novih kupaca i dobavljača te prednost u odnosu na konkurenciju. Certifikatom bonitetne izvrsnosti svijetu poručuju »Partner smo vrijedan povjerenja. Partner koji će vam stajati uz bok i u vrijeme gospodarske krize.« Takvih tvrtki koje ostvaruju natprosječnu kvalitetu poslovanja u Hrvatskoj je prema najnovijem Dun & Bradstreet istraživanju (kolovoz 2021.) samo 9%.
Nominacije postoje za A, AA i AAA certifikate za jednu godinu poslovanja, Srebrni i Zlatni certifikat za tri godine izvrsnosti i Platinasti certifikat za 5 besprijekornih godina izvrsnog poslovanja.

Bojan Kežman

Dobitnici Certifikata

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.