Hrvatski radio

Radio Osijek

Četrnaesti dan bez novooboljelih, ostanimo odgovorni

12.05.2020.

09:05

Autor: Davor Lončarić

Četrnaesti dan bez novooboljelih, ostanimo odgovorni

Četrnaesti dan bez novooboljelih, ostanimo odgovorni

Foto: - / -

Nastavljaju se dobre vijesti iz Vukovarsko-srijemske županije - 14 dana bez nove zaraze koronavirusom. Broj do sada zaraženih zadržan je na ukupno četrdeset. . .

Trenutačno u Vukovarsko-srijemskoj županiji nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti, priopćio je Županijski stožer civilne zaštite. 

U protekla 24 sata jedna je osoba izliječena iz Vinkovaca, te je tako do sada ukupno izliječenih 39 osoba na području županije.

Ostala je još samo jedna oboljela osoba od COVID-19 iz Vukovara.

U protekla 24 sata testirano je 36 osoba, što je ukupno 1497 testiranih do sada na području županije. Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije u županiji više nema osoba u samoizolaciji. Objekti za karantenu osoba, te objekti za karantenu vozača kamiona u županiji. COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su primile 47 poziva sa sumnjom na koronavirus. Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji nema pozitivnih zdravstvenih radnika. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.