Hrvatski radio

Radio Osijek

Četvrta obljetnica Gradskog dnevnog boravka za umirovljenike u Osijeku

27.08.2018.

12:26

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Turnirom u beli, udruga Aktivni umirovljenici obilježava četvrtu obljetnicu Gradskoga dnevnog boravka za umirovljenike u Osijeku .

Gradski dnevni boravak za umirovljenike omiljeno je okupljalište osječkih aktivnih umirovljenika željnih društva i zabave jer se redovito održavaju kreativne radionice, plesnjaci, turniri u belotu, šahu i pikadu za žene. Aktivnostima 150 članova Udruge Aktivni umirovljenici Osijek, pridruže se i ostali zainteresirani umirovljenici.
"Turnir u beli kruna je događanja u našem Dnevnom boravku, a ljudi vole pokazati tko je bolji pa smo upriličili ovakvu vrstu događanja, a slično organiziramo i za druge obljetnice tijekom godine. Osim turnira, u sklopu obilježavanja četvrte obljetnice Gradskog dnevnog boravka, u četvrtak, 30. kolovoza u 9 sati održat će se predstavljanje knjige naše članice Katice Kiš", rekla je glasnogovornica Udruge Aktivni umirovljenici Osijek Jelena Dodig.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.