Hrvatski radio

Radio Osijek

Cickaj po još jedan mandat uz potporu HDZ-a

17.04.2021.

14:32

Autor: Radio Osijek

nezavisni kandidat za načelnika Općine Bilje Željko Cickaj i potpredsjednik HDZ-a Ivan Anušić

nezavisni kandidat za načelnika Općine Bilje Željko Cickaj i potpredsjednik HDZ-a Ivan Anušić

Foto: - / -

Kao nezavisni kandidat Željko Cickaj na lokalnim će izborima pokušati osvojiti još jedan mandat načelnika Općine Bilje. U tome će ga poduprijeti HDZ pa su na predstavljanju kandidature ispred dvorca Eugena Savojskog bili potpredsjednik stranke Ivan Anušić i članovi Općinskoga odbora HDZ-a.

Kada vam tako velika parlamentarna stranka daje potporu, znači da poštuju ono što smo zajednički učinili u proteklom razdoblju u Općini Bilje. Čujemo kako naši suparnici govore da će „pokrenuti Općinu Bilje”, što je čudan slogan jer na svakom su koraku vidljivi rezultati našeg rada pa sam se na to pomalo sarkastično osvrnuo kako Općinu misle pokrenuti vjerojatno tako da ubace u rikverc”, rekao je Cickaj na predstavljanju.

Potpredsjednik HDZ-a, osječko-baranjski župan Ivan Anušić istaknuo je kako je Općina Bilje površinom najveća u Županiji te snažna općina s velikim potencijalima. „Ti se potencijali razvijaju ako su lokalni čelnici toga svjesni, a takav slučaj jest u Bilju. Kada sam prije četiri godine preuzeo vođenje Osječko-baranjske županije, odmah smo počeli komunicirati i realizirati projekte. Ključna mi je dobra suradnja s kvalitetnim ljudima koji su predani svom poslu. Gospodin Cickaj odličan je načelnik, hrvatski branitelj, koji zna kako rješavati probleme. Veliki su projekti koje zajedno radimo, a jedan je od njih revitalizacija i obnova dvorca Eugena Savojskog ispred kojeg stojimo”, rekao je Anušić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.