Hrvatski radio

Radio Osijek

Cjelodnevno obilježavanje Dana Gradske četvrti Jug II

30.05.2020.

13:03

Autor: Monika Kralj

ilustracija/foto Radio Osijek/M.K.

ilustracija/foto Radio Osijek/M.K.

Foto: - / -

Osječka Gradska četvrt Jug II, uz Dan državnosti, danas slavi i svoj dan. Program će trajati do dugo u noć, a proslava je prvo veće okupljanje građana nakon pandemije. Uz sportska i kulturna događanja, jutros su položeni vijenci za poginule branitelje i građane Juga II u Domovnskom ratu.

Iako je početkom godine planirano da će proslava biti trodnevna uz, prvi put organiziranu, utrku "Krug za Jug", u Gradskoj četvrti Jug II zadovoljni su što su, s obzirom na epidemiološke uvijete, dobili dozvolu za organizaciju današnje jednodnevne proslave. Uz kulturno-zabavni program, organiziran je niz sportskih događanja: natjecanje u boćanju, ribolov, malonogometni turnir, škola na vodi i škola veslanja, vožnja kanuima, a dan će završiti nastupom tamburaša do kasnih večernji sati. 

     

   

javljanje u emisiju Dobar dan s predsjednikom GČ Jug II Igorom Pandžićem

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/-plakat-jug.jpg, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.