Hrvatski radio

Radio Osijek

COVID - 19 Vukovarsko - srijemska 11, Osječko - baranjska 6

08.08.2020.

14:34

Autor: Željko Kovačević

COVID - 19 Vukovarsko - srijemska 11, Osječko - baranjska 6

COVID - 19 Vukovarsko - srijemska 11, Osječko - baranjska 6

Foto: - / -

Vukovarsko - srijemska županija ima 11 novooboljelih, a Osječko - baranjska 6. Većina novooboljelih na području Vukovarsko - srijemske županije iz Vinkovaca, a u Osječko - baranjskoj 4 su novooboljele osobe iz Osijeka.

U posljednja 24 sata na području Osječko-baranjske županije 6 je novooboljelih osoba, a u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ-a ukupno je testirano 148 uzoraka. Četiri novooboljele osobe su s područja Osijeka, a po jedna s područja Đakova i Našica. U KBC-u Osijek hospitalizirano je ukupno 25 pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih su 3 na respiratoru.Mjera samoizolacije određena za 18 novih kontakata oboljelih, a trenutno je u samoizolaciji ukupno 216 osoba.

U Vukovarsko – srijemskoj županiji 11 je novooboljelih, 6 iz Vinkovaca, 2 iz Andrijaševaca i po 1 osoba iz Županje, Novih Jankovaca i Vrbanje. Hospitalizirane su 24 osobe, a u samoizolaciji je 336 osoba. Petnaest je zdravstvenih radnika zaraženo koronavirusom, a u samoizolaciji je 17 zdravstvenih djelatnika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.