Hrvatski radio

Radio Osijek

Cvijeće za Patriciju Hanžek, Miss turizma Hrvatske

08.03.2021.

18:06

Autor: Radio Osijek/TM

Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Foto: - / -

Patricia Hanžek iz Jarmine ovogodišnja je Miss turizma Hrvatske, a kako će na svjetskom natjecanju predstavljati ne samo Hrvatsku, već i Vukovarsko-srijemsku županiju u Palači Srijem svečano ju je pripio župan Božo Galić.

Patricia ima 19 godina, članica je Udruženja manekena Loreena Vinkovci, a trenutno je prva godina preddiplomskog studija arheologije na Sveučilištu u Zadru. Hobi joj je upravo modeling i u budućnosti se planira nastaviti baviti s njim. 
U Zagrebu je, u veljači održan 18. finalni Izbor Miss i Mistera Turizma Hrvatske 2020. Ovogodišnji izbor se zbog propisanih epidemioloških mjera održao u studiju, ali naravno uz sav glamur koji ovakav izbor donosi. Na natjecanju je sudjelovalo 24 kandidata, dok je od ukupno 8 finalistica i finalista koji su se predstavili na završnoj večeri u tri modna izlaska, stručni ocjenjivački sud pobjednike odabrao on-line.
Lentu najljepše, Miss Turizma Hrvatske osvojila je Patricia Hanžek, a Mister Turizma Hrvatske je Ivan Jularić, dok je čast da bude druga pratilja pripala Tei Perković iz Vinkovaca uz Miku Prežigala.
Pobjednici Izbora sudjelovati će u Izboru za Miss i Mistera turizma svijeta, gdje su do sada naši predstavnici tradicionalno dolazili do samog vrha, što za Hrvatsku donosi izuzetan publicitet, a ove godine tu čast i ponos ima upravo Vukovarsko-srijemska županija.
Tom prigodom i povodom Međunarodnog dana žena župan Galić uručio joj je prigodni poklon i buket cvijeća.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.