Hrvatski radio

Radio Osijek

Dan otvorenih vrata

01.06.2023.

13:15

Autor: HRT / Radio Osijek

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Foto: Stjepan Filipović / HRT - Radio Osijek

Odjel za kemiju organizirao je Dan otvorenih vrata kada su djelatnici i studenti na zanimljiv i interaktivan način učenicima osnovnih i srednjih škola približili svijet kemije. Posjetitelji su mogli razgledati predavaonice i laboratorije te sudjelovati i radionicama, kvizovima i igrama. 

Vrata su bila otvorena srednjoškolcima, osnovnoškolcima i vrtićarcima, ali i svim zainteresiranima koji su željeli upoznati čaroliju kemije te vidjeti kako funkcionira rad i život Odjela za kemiju. "Kemija je svuda oko nas pa smo željeli malo pobliže prikazati kemiju godišnjih doba", rekla je zamjenica pročelnice Odjela, Martina Šrajer Gajdošik.

Posjetitelji Odjela za kemiju doznali su puno toga, potvrdili općepoznate stvari, doznali nešto novo, dobro se zabavili i otkrili novi dio svijeta, ali i novi dio sebe.

U tonskom prilogu Martina Šrajer Gajdošik u programu Radija Osijek.


Galerija
Dan otvorenih vrata, Foto: Stjepan Filipović/HRT - Radio Osijek
Dan otvorenih vrata, Foto: Stjepan Filipović/HRT - Radio OsijekDan otvorenih vrata, Foto: Stjepan Filipović/HRT - Radio Osijek

Martina Šrajer Gajdošik

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.