Hrvatski radio

Radio Osijek

Dan otvorenih vrata HDZ-a Osječko-baranjske županije

05.11.2016.

12:18

Autor: Iva Fijala

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HDZ Osječko-baranjske županije prvi je put organizirao Dan otvorenih vrata na kojem su se građani mogli upoznati s radom stranke, ali i uključili u aktivno kreiranje budućeg političkog i gospodarskog života u županiji.

U prostorijama HDZ-a u Osijeku (Lučki prilaz 2) HDZ Osječko-baranjske županije pozvao je građane na druženje od 9 do 13 sati. Dan otvorenih vrata HDZ-a Osječko-baranjske županije održava se prvi put, a cilj je približavanja rada najveće političke stranke u Hrvatskoj široj javnosti. 

Posjetitelji su mogli obići urede, vidjeti prezentacije ustroja i rada stranke, osobito osječko-baranjske podružnice, te do sada neobjavljene video materijale iz kampanje za prijevremene parlamentarne izbore 2016. godine. Okupljenima se obratio i predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a i saborski zastupnik Ivan Anušić te odgovarao na pitanja vezana uz rad stranke.
Danom otvorenih vrata željeli su približiti rad Hrvatske demokratske zajednice građanima i pozvati ih da se uključe u aktivno kreiranje budućeg političkog i gospodarskog života u našoj županiji. Pozvalik su i sve one koji već sudjeluju u političkom životu Osječko-baranjske županije da ostave po strani sve dosadašnje podjele i zajedničkim snagama prionu radu za bolju budućnost.
 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.