Hrvatski radio

Radio Osijek

Danas jogurt, a sutra mandarine

05.11.2015.

12:44

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi i Osječana stigla je vrijedna donacija stalnog dobročinitelja, zagrebačkog Dukaa. Ljudima u potrebi podijeljeno je 2400 čašica grčkog jogurta“ Dukatos“.

"Iako se gusta magla spustila ujutro na nad naš grad na naše veliko iznenađenje, uz nisku temperaturu, slila se prema Udruzi velika rijeka građana i mnogo djece, a donacija je podjeljena u roku jednoga sata", istaknula je predsjednica Rijeke ljubavi Štefica Čučak. Rijeka ljubavi kao i obično misli i na udruge invalida-  slijepih, gluhih i nagluhih. Osim korisnicima socijalnih iskaznica u socijalnoj samoposluzi dio donacije upućen je i Društvu osoba s intelektualnim poteškoćama, Sigurnoj kući i udruzi „Veliki za male“.

"Presretni smo jer građani odlaze iz naše udruge sa širokim osmijehom i mnogima će to danas biti jedini obrok", ističe Štefica Čučak. 

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi poziva sve naše sugrađane da sutra (petak, 6. studenoga) dođu u 13 sati u Strossmayerovu 68  na podjelu 10 tona svježih, sočnih i slatkih mandarina.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.