Hrvatski radio

Radio Osijek

Dani slavonske šume u Našicama

09.09.2022.

15:25

Autor: Radio Osijek/Amoreta Bajto

Dani slavonske šume

Dani slavonske šume

Foto: TZ Našice / -/-

Natjecanje u brzini prepiljavanja trupaca ručnom pilom i natjecanje profesionalnih radnika sjekača - neke su od disciplina koje se mogu vidjeti na Danima slavonske šume u Našicama, jedinstvenoj turističkoj , gospodarskoj, kulturnoj, ekološkoj, znanstvenoj, gastronomskoj, zabavno - kreativnoj i sportskoj priredbi koja će i u ovom, dvadeset i drugom izdanju, okupiti stotine sudionika i više tisuća posjetitelja u prelijepom Perivoju Pejačević.

Program priredbe najavila je  direktorica Turističke zajednice Našica Ines Resler. Istaknula je da je program raznolik i bogat, a da najveći broj posjetitelja privlači prezentacija drvosjekačkih vještina u našičkom perivoju. Program će se održati bez obzira na vremenske prilike, naglasila je direktoriva Resler.

Dani slavonske šume traju četiri dana, do 11. rujna, a organizatori su Grad Našice, Hrvatske šume – Uprava šuma podružnica Našice i Turistička zajednica Grada Našica.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.