Hrvatski radio

Radio Osijek

Demokratski HSS: "Svoj glas s punim povjerenjem dajte HDZ-u"

15.04.2021.

16:05

Autor: Radio Osijek/TM

Demokratski HSS: "Svoj glas s punim povjerenjem dajte HDZ-u"

Demokratski HSS: "Svoj glas s punim povjerenjem dajte HDZ-u"

Foto: - / -

Demokratski HSS, čiji su osnivači dugogodišnji članovi HSS-a na predstojećim lokalnim izborima podržat će HDZ te svojim članovima, simpatizerima i građanima poručuje da "svoj glas s punim povjerenjem daju toj stranci."

Kako u priopćenju ističe predsjednik DHSS-a Zvonko Pongrac, HDZ i partneri u prethodnom su mandatu u Osječko-baranjskoj županiji pokazali i dokazali da znaju i mogu raditi na dobrobit svakog čovjeka. "U mandatnom razdoblju 2017. – 2021. u Županijskoj skupštini Osječko-baranjske županije i u pojedinim jedinicama lokalne samouprave, svoje mandate započeli smo kao članovi HSS-a, međutim nakon raskola i izlaska iz navedene stranke te osnivanja DHSS-a većina su nastupali kao neovisni vijećnici. Svo vrijeme podržavali smo program HDZ-a te njihovih drugih partnera, i nakon razgovora s Ivanom Anušićem, predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a OBŽ dogovorena je suradnja s HDZ-a na zajedničkoj, programskoj platformi", objašnjava Pongrac. Stranka kojoj je na čelu najmlađa je u Hrvatskoj, osnovana početkom ove godine i na lokalne izbore u svibnju u Osječko-baranjskoj županiji izlazi u partnerstvu s HDZ-om, "strankom čija programska načela odgovaraju programu DHSS."
"Naš cilj je, kao i u dosadašnjem političkom djelovanju, vratiti se i izvornim načelima gdje svoje značajno mjesto iznova imaju selo, seljak, poljoprivrednik, proizvođač hrane… Nakon konstituiranja Županijske skupštine OBŽ zalagat ćemo se za dinamičniji nastavak započetih i otvaranje novih projekata, posebice onih kojima je cilj unaprjeđenje i poboljšanje života stanovnika Osječko-baranjske županije. Fokusirat ćemo se na poticanje investicija, a time zapošljavanje i demografsku obnovu", predizborna je poruka Demokratskog HSS-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.