Hrvatski radio

Radio Osijek

Desetak milijuna kuna ulaganja u tri baranjske općine

18.03.2021.

14:52

Autor: Neven Knežević

hrt.hr

hrt.hr

Foto: - / -

Baranjske općine Petlovac, Jagodnjak i Čeminac obišao je župan Ivan Anušić kako bi se uvjerio u ulaganja u infrastrukturne projekte u posljednje četiri godine. Riječ i o energetkoj obnovi školskih zgrada, izgradnji vodoopskrbne mreže, cestovne infrastrurkture i drugih objekata javne namjene

Tri baranjske općine Petlovac, Jagodnjak i Čeminac imaju veliku potebu za izgradnjom i obnovom infrastrukture javne namjene. Iako se ulaže potrebe su daleko veće. U protekle četiri godine Osječko baranjska županija pokrenula je brojne projekte kako bi infrastruktura postala funkcionalnija. Tako su energetski obnovljena pročelja triju zgrada osnovnih škola, ceste i nogostupi. U Baranjskom Petrovom Selu izgrađena je vodoopskrbna mreža, a u Jagodnjaku suvremena zgrada vatrogasnog doma. U protekle četiri godine u tri baranjske općine Županija je izravnim ulaganjima ili putem europskih fondova investirala gotovo 10 milijuna kuna.

Župan Anušić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.