Hrvatski radio

Radio Osijek

Deseti "Ljudevit fest" u Sarvašu

23.05.2017.

11:22

Autor: Radio Osijek/AB/MB

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Večeras u Osnovnoj školi Ljudevita Gaja u Osijeku u 18 sati organizira se jubilarni, 10. festival dječjih pjesama pod nazivom Ljudevit fest. Natjecanje će se održati u Područnoj školi Sarvaš, a naša Leteća ekipa provjerila je kako teku pripreme.

Ljudevit fest OŠ Ljudevita Gaja svoju je tradiciju započeo 16. svibnja 2008. godine kada su se pjesmom prvi put predstavili naši talentirani učenici. Pobjednice tog izdanja festivala s pjesmom Limači bile su Valentina Veg i Lejla Peleš, tadašnje učenice 2.b razreda.


Ove godine obilježavaju desetu godišnjicu festivala na kojem će ponovno nastupiti učenici razredne nastave matične i područne škole u Sarvašu. Tijekom ovogodišnjeg festivala, uz pjesmu, imat ćete priliku vidjeti i plesne nastupe učenika koji su koreografije uvježbavali sa svojim učiteljicama. Poseban je gost programa dječak anđeoskog glasa i sudionik TV showa Zvjezdice Marin Bulić, učenik OŠ Višnjevac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.