Hrvatski radio

Radio Osijek

Djeca daruju knjige

01.10.2013.

22:24

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U akciji moto kluba Kune prikupljaju se knjige za knjižnice u Vukovaru i Subotici. Uključite se.

Moto klub 'Kune' Osijek, sekcija motociklista Udruge ratnih veterana 3.A brigade ZNG 'Kune', nastavlja treću po redu humanitarnu akciju 'Djeca daruju djeci' kojom se prikuplja knjižnična građa za potrebe Gradske knjižnice Vukovar, dok bi se jedan dio knjižnične građe darovao knjižnici u Subotici.

U posljednjoj akciji prikupljeno je više od 6.000 knjiga kojima su opremljene školske knjižnice na području grada Vukovara. Kako potreba za knjigama još uvijek postoji pozvani su svi građani Hrvatske da se uključe u novu akciju koja se održava u nekoliko hrvatskih gradova. Knjige će se prikupljati u osječkim osnovnim školama, a mogu se poslati i na adresu: MK "Kune", Tadije Smičiklasa 2, Osijek. Knjige za školsku djecu prikupljat će se do veljače 2014. godine. 

Svi zainteresirani mogu se i javiti na telefonske brojeve koordinatorima akcije iz Moto kluba "Kune", a to su 091 33 00 707 i 098 48 69 67.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.