Hrvatski radio

Radio Osijek

Dobre vijesti iz Vukovarsko-srijemske županije

03.05.2020.

09:36

Autor: Davor Lončarić

Dobre vijesti iz Vukovarsko-srijemske županije

Dobre vijesti iz Vukovarsko-srijemske županije

Foto: - / -

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na COVID-19, te tako ukupan broj oboljelih osoba i dalje 40, priopćio je danas županijski Stožer civilne zaštite. . .

Trenutačno u županiji nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata izliječene su 4 osobe iz Vinkovaca, što je ukupno 23 izliječenih osoba na području županije. U protekla 24 sata testirano je 46 osoba, što je ukupno do sada 1147 testiranih na području županije.
 
U samoizolaciji na području županije nalazi se 430 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana primljene su četiri prijave o kršenju samoizolacije, te se provjerom utvrdilo kako je jedna od njih i osnovana.
 
Objekti za karantenu osoba, te objekti za karantenu vozača kamiona u Vukovarsko-srijemskoj županiji su demobilizirani. COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su zaprimile deset poziva sa sumnjom na bolest COVID-19.
Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji pozitivno je osam zdravstvenih radnika, a od toga dva liječnika, 3 medicinske sestre, dva druga zdravstvena i jedan nezdravstveni radnik. Zdravstvenih radnika u samoizolaciji je troje, od kojih je jedan liječnik i dvije medicinske sestre.
 
 
-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.