Hrvatski radio

Radio Osijek

Doček Nove godine za umirovljenike

12.12.2017.

13:27

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Grad Osijek ponovno organizira doček Nove godine za umirovljenike, osobe s invaliditetom i beskućnike. Kao i prošle godine, održat će se u Esseker centru, broj mjesta povećan je na 600, no, kako se očekuje veliko zanimanje, prednost će imati umirovljenici s nižim mirovinama.

Prijave za tradicionalno najveseliji doček u gradu primat će se od sutra do 20. prosinca u svim umirovljeničkim udrugama koje djeluju na području grada. Umirovljenici koji nisu članovi udruga prijaviti se mogu u Upravnom odjelu za socijalnu skrb i zdravstvo do 20. ovog mjeseca od 8 do 12 sati te u sjedištima svih mjesnih odbora i gradskih četvrti,

Među onima koji se predbilježe, ulaznice će najprije dobiti umirovljenici s mirovinama do 1.500,00 kuna, a zatim oni čije su mirovine do 2.000,00 kuna, ovisno o broju slobodnih mjesta. Kad je riječ o bračnim parovima, ako jedan od supružnika ostvaruje pravo, dobit će dvije ulaznice.

Izvođače, večeru i piće financira Grad, a za zabavu će ponovno biti zadužen Trend bend.

Doček Nove godine za umirovljenike na konferenciji za novinstvo u gradskoj upravi najavili su prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić, v.d. pročelnika Ureda gradonačelnika Željko Lončar i pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Romano Kristić, a nakratko im se pridružio i gradonačelnik Ivan Vrkić, čiji dolazak na doček umirovljenici i ovaj put očekuju.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.