Hrvatski radio

Radio Osijek

Dodijeljena nagrada Sanji Hajduković

11.01.2022.

19:11

Autor: Davor Lončarić / HRT Radio Osijek

Sanja Hajduković i Slavonski vez

Sanja Hajduković i Slavonski vez

Foto: Davor Lončarić / HRT Radio Osijek

Pjesma Zabranjeno voće, koju je izvela Sanja Hajduković na prošlogodišnjem festivalu Šokačke pisme, proglašena je najslušanijom tamburaškom pjesmom Radio Osijeka za prošlu godinu. Dodjelu nagrade Sanja Hajduković proslavila je nastupom uživo u emisiji Ritam Šokadije uz pratnju tamburaškog sastava Slavonski vez. 

Sanja HAjduković i Slavonski vez na Radio Osijeku

Sanja Hajduković tijekom emisije je istaknula kako je ponosna na nagradu koju je osvojila, a riječ je o nagradi publike jer je tamburaški hit 2021. godine proglašen na temelju glasova sušatelja emisija Ritam Šokadije i Tamburaške promenade Radio Osijeka. Prigodnu plaketu predali su joj voditeljica Ritma Šokadije Danijela Šandor i glazbeni urednik Dragan Lenart, a slušatelji su mogli uživati u 45-minutnom koncertu uživo iz velikog studija Radio Osijeka. Sanja Hajduković zahvalila je svima koji su sudjelovali u stvaranju pjesme, a najzaslužniji je njezin otac, Marko Živković. Uz čestitke Sanji Hajduković poslušajte kako je zvučao njen nastup u Ritmu Šokadije. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.