Hrvatski radio

Radio Osijek

12:38 / 15.10.2020.

Autor: Stjepan Filipović

Dodijeljene plakete "Zlatna kuna"

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Na svečanoj sjednici Gospodarskoga vijeća Županijske komore Osijek dodijeljene su plakete "Zlatna kuna" najuspješnijoj velikoj, srednjoj i maloj tvrtki u 2019. godini .

Gospodarsko vijeće Županijske komore Osijek donijelo je jednoglasno odluku o dodjeli priznanja u kategoriji: mala, srednja i velika tvrtka te kristalna kuna za rezultate poslovanja u 2019. godini. U kategoriji malih tvrtki najuspješnija je tvrtka Mono d.o.o., u kategoriji srednjih to je PPK Valpovo, u kategoriji velikih to je Nexe d.d. i nakon tri godine dobivanje zlatne Kune za redom i ostvarivanja pozitivnog poslovnog rezultata i u 2019 godini, DS Smith Belišće dobitnik je kristalne kune. Kontinuitet uspješnih poslovnih rezultata minimalno unazad dvije godine. Sve njih karakteriziraju razvojni financijski rezultati, prije svega to se reflektira i kroz porast ukupnog prihoda, dobiti, zapošljavanja, investicija i izvoza. To je dio od 21-og kriterija s kojim se rukovodimo prilikom dodjele ove nagrade," rekao je predsjednik Gospodarskog vijeća Zoran Kovačević.

Zoran Kovačević

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.