Hrvatski radio

Radio Osijek

Dokkica dobila kućicu (i okućnicu)

01.08.2018.

20:46

Autor: Radio Osijek/TM

Foto: HRT/M.Š.

Foto: HRT/M.Š.

Foto: - / -

Dječja osječka kreativna kućica, svima poznata kao Dokkica, dobila je novu adresu i kako ističu njezini aktivisti, nakon puno godina, uspješnih projekata i programa, suradnji i inicijativa zaista postaje KUĆICA.

Udruga je preselila na novu lokaciju – u veliku kuću s dvorištem u Keršovanijevoj ulici 4. Ovaj poticajan i djeci dostojan prostor pružit će još više mogućnosti za razvijanje programa, projekata i aktivnosti koje Dokkica provodi, a sa svojim aktivnostima započet će od rujna. "Jako smo sretni i zadovoljni što ćemo napokon djelovati u kvalitetnom prostoru koji će omogućiti i pokretanje novih aktivnosti, ali i razvoj novih usluga u zajednici", istaknula je Mirna Šmit iz Dokkice i dodala kako im je ovom trenutku svaka pomoć u opremanju novog prostora dobrodošla.
Dokkica je do sada djelovala u prostoru Gradske četvrti Novi Grad, te u prostoru atomskog skloništa, koji nikako nije bio trajno rješenje za Udrugu.

 

Poslušajte prvo radijsko javljanje uživo s nove adrese Dokkice, Vedran Drabek javio se u emisiju Dobar dan Radio Osijeka. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.