Hrvatski radio

Radio Osijek

Domovinski pokret o aktualnoj politici

13.11.2021.

19:35

Autor: Neven Knežević

hrt.hr - Radio Osijek

hrt.hr - Radio Osijek

Foto: - / -

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava u Osijeku je rekao kako se Vlada ne snalazi u trenutku pandemije i svojim odlukama dijeli društvo na dva pola. "Svjedočimo valu korupcije. Za to smo sami krivi jer smo birali pogrešne ljude."

U Osijeku je održana sjednica proširenog predsjedništva Domovinskog pokreta Osječko-baranjske županije. Prije sjednice konferenciju za novinare održao je čelnik stranke Ivan Penava. Rekao je da će stranka odgovoriti zahtjevima i izazovima u kojima se kao društvo nalazimo. 

Svi možemo svjedočiti nesnalaženju u vrijeme pandemije gdje se dijeli društvo na dva pola u čemu doprinos imaju Vlada i Stožer. Svjedočimo i valovima korupcije gdje od projekta Slavonija, Baranja i Srijem građani imaju sve manje, a pojedinci na svojim bankovnim računima sve više, istaknuo je Penava

Skori popis stanovništva uskoro će nas osvijestiti i potvrditi da je u posljednjih 20 godina Osječko-baranjska županija izgubila 50 tisuća stanovnika. Za trenutačno stanje sami smo krivi jer smo imali mogućnost birati, no izabrali smo pogrešne ljude. Od Osijeka i Županije trenutačno stanje počet ćemo mijenjati, zaključio je čelnik Domovinskog pokreta Ivan Penava. 

 

 

Ivan Penava

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.