Hrvatski radio

Radio Osijek

Domovinski pokret očekuje dobre rezultate na izborima 11. prosinca

29.11.2022.

14:19

Autor: Radio Osijek/Amoreta Bajto

press DP o izborima 11. prosinca

press DP o izborima 11. prosinca

Foto: Amoreta Bajto / HRT

Predstavljanje lista kandidata Domovinskog pokreta za izbore za vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti bila je tema je konferencije za medije stranke koja je održana danas u Osijeku. Novinarima su se obratili koordinator za predstojeće izbore Petar Kopunović Legetin i predsjednik podružnice stranke za Osječko-baranjsku županiju Krešimir Čabaj.

"Domovinski pokret na izbore za gradske četvrti i mjesne odbore koji će se održati 11. prosinca izlazi u 7 gradskih četvrti i 4 mjesna odbora. Na svim mjestima izlazimo samostalno, što, osim nas, čini još samo jedna stranka. To je jasan znak rasta i jačanja naše stranke u Osijeku. Ukupno je 105 kandidata na našim listama, a to su ljudi koji žele pomoći u tome da se u Osijeku bolje živi", rekao je koordinator za predstojeće izbore Petar Kopunović Legetin.

"Domovinski pokret je stranka koja je prva predala svoje izborne liste za nadolazeće izbore, a samostalni izlazak na izbore dokaz je da stranka raste i napreduje.Od izbora puno očekujemo i sigurni smo u dobar rezultat. Ono što bi nas zadovoljilo, bilo bi da budemo zastupljeni u svim gradskim četvrtima i mjesnim odborima, a u nekima od njih mogli bismo i pobijediti", zključuje predsjednik podružnice stranke za Osječko-baranjsku županiju Krešimir Čabaj.


press DP o izborima 11. prosinca

press DP o izborima 11. prosinca

Foto: Amoreta Bajto / HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.