Hrvatski radio

Radio Osijek

Donacija Carlleta osječkom KBC-u

22.12.2020.

13:23

Autor: Željko Kovačević

dr.Šego, dr.Drenjančević, braća Šarić (foto Ž. Kovačević)

dr.Šego, dr.Drenjančević, braća Šarić (foto Ž. Kovačević)

Foto: - / -

Više tisuća bočica sirupa za pravljenje soka Kliničkom bolničkom centru Osijek donirala je tvrtka Carlleto d.o.o, osječkih poduzetnika i hrvatskih branitelja, braće Šarić. Želja je braće Šarić da i se lanac dobrih želja i donacija nastavi.

Na donaciji je zahvalio pomoćnik ravnatelja za kvalitetu doktor Domagoj Drenjančević, koji je rekao kako je to hvale vrijedna donacija kojim ti poduzetnici prepoznaju napore svog liječničkog osoblja, a posebice onih koji neposredno i svakodnevno brinu o oboljelima od koronavirusa.

"Volio bih da bi svi oni koji to mogu krenu našim stopama i doniraju koliko i što mogu našim vrijednim medicinskim sestrama i doktorima. Imam i božićnu i novogodišnju želju, da korona i sve zabrane koja je donijela  prestanu kad i prestaje karantena 8. sječnja!", poželio je Miro Šarić.   

Riječ je o donaciji nekoliko tisuća bočica sirupa za pravljenje soka. Sok je jedinstven na tržištu, jer ga mogu koristiti i dijabetičari.

foto Ž. Kovačević

foto Ž. Kovačević

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.