Hrvatski radio

Radio Osijek

Donacija grada Azilu za pse u Nemetinu

03.05.2019.

13:17

Autor: Željko Kovačević

Gamoš, Riznić, Mađarević, Kristić (foto Ž. Kovačević)

Gamoš, Riznić, Mađarević, Kristić (foto Ž. Kovačević)

Foto: - / -

Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš i pročelnik Upravnog odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo, Romano Kristić, danas su posjetili azil za pse u Nemetinu te donirali Udruzi Pobjede, koja se brine o psima, sredstva za zaštitu od krpelja i buha.

"Dolaskom ljepšeg vremena sve je više nammetnika koji ugrožavaju zdravlje pasa u azilu, ali i volontera koji dolaze šetati pse, pa je donacija itekako dobrodošla!", rekla je Maša Riznić iz azila istaknuvši kako grad kontinuirano prati njihove akcije i dodala, "Naravno da i dalje pozivamo sve one koji  mogu pomoći azilu, a posebno volontere, kako bi nam što više pasa dobilo priliku prošetati u prirodi"

"Donijeli smo zaštitna sredstva u vrijednosti od 5 tisuća kuna kako bi pomogli u prevenciji, ali i kako bi provjerili kako je Vrki, pas kojeg je na udomljavanje donio naš gradonačelnik Vrkić. Dobro je, a i svi ostali psi su dobro. U azilu rade odličan posao. Pozivam sve da dođu do azila i prošetaju s jednim od pasa kroz ovu predivnu prirodu koja okružuje azil", rekla je zamjenica gradonačelnika, Gamoš. 

"Volonteri azila su nam suradnici u zbrinjavanju pasa lutalica s područja Osijeka, stoga je i naša briga da pomažemo azilu, kako bi se oko 200 pasa u azilu osjećalo što ugodnije.", rekao je pročelnik Kristić.     

Galerija
foto Ž. Kovačević, Foto: -/-
Gamoš, Riznić, Alerić (foto Ž. Kovačević), Foto: -/-foto Ž. Kovačević, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.