Hrvatski radio

Radio Osijek

Donacija Prehrambeno - tehnološkog fakulteta Klasju

18.10.2017.

10:28

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U lipnju ove godine Prehrambeno - tehnološki fakultet organizirao je humanitarnu akciju za potrebe Dječjeg doma Klasje. Prikupljeno je 5 tisuća kuna koje su humanitarci danas i uručili Klasju .

Dana 29. lipnja 2017. u sklopu humanitarne akcije studenata i zaposlenika Prehrambeno- tehnološkog fakulteta Osijek odigrana je nogometna utakmica između studenata i zaposlenika na srednjoškolskom igralištu, a druženje uz „roštiljadu" u dvorištu Fakulteta. Navedeni događaji bili su humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja sredstava za Dječji dom Klasje. Odaziv humanitarnoj akciji, kako studenata, tako i zaposlenika Fakulteta, bio je velik, a kutija namijenjena prikupljanju sredstava za Dječji dom Klasje svakom donacijom bivala je punija, tako da je završetkom humanitarne akcije prikupljeno 1.777,00 kuna. Ostatak do planiranog iznosa donacije od 5.000,00 kuna donirao je Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.