Hrvatski radio

Radio Osijek

Dragan Anočić HDZ-ov kandidat za Belišće

16.02.2017.

18:38

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas je u Belišću svoju kandidaturu za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima istaknuo HDZ-ov kandidat Dragan Anočić. Anočić je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a u Belišću, po zanimanju diplomirani inženjer šumarstva, zaposlen u Hrvatskim šumama.

„Izuzetna mi je čast i osobito zadovoljstvo biti kandidat za gradonačelnika ispred najveće, stožerne stranke u Hrvatskoj koja ima jasnu viziju i jasno zacrtane ciljeve. HDZ i Vlada na čelu s premijerom g. Andrejom Plenkovićem kao jedan od prioritetnih ciljeva podrazumijevaju ravnomjeran razvoj svih krajeva Hrvatske, a kroz Projekt Slavonija pokazuju da prepoznaju potrebe i potencijale razvoja Slavonije i Baranje u cjelini. Kada nam je za razvoj naših općina i gradova ponuđena suradnja s ovako izvrsnim partnerom tada je to apsolutni imperativ, stoga je naša dužnost ostvariti čvrsti partnerski odnos s Hrvatskom Vladom koji će nakon pobjede na lokalnim izborima rezultirati boljitkom za Grad Belišće i Županiju Osječko Baranjsku“, istaknuo je prilikom predstavljanja Dragan Anočić te dodao kako će detektirati sveobuhvatnu problematiku funkcioniranja lokalne samouprave i ponuditi kvalitetna rješenja. Ne boji se izazova bilo koje vrste, a prepoznati će, kaže, i potencijale za razvoj te znati ih iskoristiti u vremenu koje je pred nama.


Da je cilj HDZ-a voditi pozitivnu, vjerodostojnu i sadržajnu političku kampanju kako bi u idućem mandatu omogućili bolje životne uvjete na lokalnoj razini potvrdio je i HDZ-ov kandidat za župana Ivan Anušić te dodao: „Čestitam Draganu na kandidaturi koja je dobrodošla unutar HDZ-a, a koliko čujem i jako je dobro pozdravljena u gradu Belišću. Ono što Belišću treba je stabilnost te jednak odnos prema svakom stanovniku bez obzira na njegovu političku opredijeljenost. Ovo je grad koji ima povijest industrije, a na nama je iznaći način kako vratiti industriju u Belišće i u budućnosti. Iznimno je važna i sinergija sa županijskom te nacionalnom vlasti kako bi se proveli svi oni projekti koji se mogu ostvariti u Slavoniji i Baranji.
Anušić je odgovorio i na novinarsko pitanje o anketi koja se proteklih nekoliko dana dijeli po društvenim mrežama. „Vidio sam i ja ovu anketu, imamo i mi rezultate našeg istraživanja prema kojem stojimo još bolje. Ne iznenađuje me anketa koja je navodno došla iz tuđeg stožera i prema kojoj imam prednost od dva posto u odnosu na sadašnjeg župana jer očekujem pobjedu u još boljem postotku“, zaključio je predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a Ivan Anušić.

Po priopćenju stranke

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.