Hrvatski radio

Radio Osijek

Dražen Tonkovac predstavio kandidaturu i nezavisnu listu za Čepin

10.04.2021.

13:46

Autor: Monika Kralj

foto Radio Osijek/M.Kralj

foto Radio Osijek/M.Kralj

Foto: - / -

Aktualni načelnik općine Čepin Dražen Tonkovac predstavio je na tvrđavi Kolođvar kandidate svoje nezavisne liste za svibanjske izbore na kojima očekuje treći mandat na čelu te općine. Predstavljeno je svih 15 kandidata s liste, a među njima i za zamjenika načelnika Ivan Žeravica.

Govoreći o dosadašnjim mandatima te programu za treći, Dražen Tonkovac je rekao kako nikoga nisu zaboravili, od potpore za novorođenu djecu i obitelji s troje i više djece, neovisno o imovinskom cenzusu, potom proširenje dječjeg vrtića koji će uskoro postati vlasništvo Općine, besplatnih bilježnica, pribora i obroka za osnovnoškolce, subvencioniranje projevoza srednjoškolcima i studentima te stipendije. Istaknuo je poduzetnike kojima Općina, jedina u Hrvatskoj, plaća razliku do pune plaće na potporu koju, u vrijeme pandemije, daje država, gospodarstvenici mogu računati na povoljne uvjete u Gospodarskoj zoni, civilno društvo dobilo je prostore, umirovljenici nove sadržaje zahvaljujući projektima financiranim EU sredstvima, nabraja Tonkovac koji izdvaja i potporu sportu, izgradnju nove dvorane za dvoranske sportove, uređenje središnjeg trga, nove tržnice, spomenika braniteljima....

Kandidat za zamjenika načelnika, dosadašnji zamjenik, Ivan Žeravica ističe da uz njih stoje kandidati koji su tu bili i prije 4 godine zato što su prepoznali ljude koji se u politiku nisu uključili iz osobnih interesa već dobrobiti svoje zajednice.     

Dražen Tonkovac i Ivan Žeravica

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.