Hrvatski radio

Radio Osijek

Dugi redovi pred ribarnicama na tržnici

23.12.2020.

12:29

Autor: Amoreta Bajto

fotografija Amoreta Bajto

fotografija Amoreta Bajto

Foto: - / -

"Dugi su redovi pred ribarnicama na osječkoj središnjoj tržnici očekivani", rekao je u izravnom javljanju u program Radio Osijeka pomoćnik direktora Osječkih tržnica Alen Majić. "No, ponuda je iznimno dobra, a radno vrijeme produženo", kaže Majić

Sukladno epidemiološkoj situaciji osigurana je obvezna distanca, a u ribarnici mogu biti najviše četiri osobe. Radno vrijeme u srijedu, dan uoči Badnjaka je do 16 sati, a na Badnjak do 14. Zatvoreni dio tržnice radit će do 13, a otvoreni do 16 sati.

"Na tržnici se, uz ove godine izvrsnu ponudu ribe, mogu naći i svi drugi proizvodi koje tradicionalno kupujemo za božićne blagdane", kaže pomoćnik direktora Majić. Prodaja borova u takozvanom "sudskom prolazu" očekivano je dobra, a građani koriste i prednost mogućnosti besplatnog parkiranja sat vremena. U ponudi je obilje svježeg voća i povrća, a osigurane su i dovoljne količine agruma koje nam stižu iz drugih županija, dodaje pomoćnik direktora Majić.

Ističe da su zadovoljni poslovnom godinom, usprkos pandemiji i činjenici da su tijekom proljetnog lockdowna bili čak i jedno vrijeme zatvoreni, a u sljedećoj godini, uz bolju epidemiološku situaciju, očekuju još bolje poslovne rezultate. 

tržnica Alen Majić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.