Hrvatski radio

Radio Osijek

Dvodnevni trening o razvoju digitalnih kompetencija

04.01.2023.

12:42

Autor: Ana Mitar Šimić

Plakat događaja

Plakat događaja

Foto: Dkolektiv web stranica / -

DKolektiv organizira dvodnevni trening u okviru projekta EU3Digital posebno osmišljen za predstavnike organizacija civilnog društva koji žele razviti digitalne kompetencije. Trening će se održati 16. i 17. siječnja 2023. od 9:30 do 16 sati u prostoru Društvenog ateljea u Osijeku (Županijska 11).


Trening "Organisational Digital Transformation" usmjeren je poboljšanju digitalnih kompetencija voditelja i djelatnika organizacija primjenjujući alate za procjenu digitalnih sposobnosti te za jačanje strateškog pristupa razvoju digitalnih kapaciteta organizacije.


Zašto bavljenje digitalnim može biti dobra ideja i što znači biti digitalno kompetentan? Kako nam digitalno može pomoći u dokumentiranju i dijeljenju informacija? Kako procijeniti potrebe, potaknuti inovacije i odrediti odgovornosti i vodstvo ka razvoju digitalnih kompetencija? Kako procijeniti koji alati su najbolji za organizaciju te koje su prednosti i nedostaci određenih digitalnih rješenja? -pitanja su na koja će se u dva dana ponuditi odgovori. 


Bruno Kojić iz Dkolektiva naglasio je kako je ovo dobra prilika za sve male organizacije koje nisu do sada imale priliku pozabaviti se digitalizacijom jer je sudjelovanje besplatno, a namijenjeno je za predstavnike ili voditelje organizacija.


Trening će se održati na engleskom jeziku i za to je potreban vlastiti laptop. Vodit će ga dva međunarodna stručnjaka iz Španjolske. Sudionicima će biti ponuđen ručak i pauza za kavu. Nakon prijave za sudjelovanje, bit će poslan upit za provjeru posebnih potreba i prehrane.


Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 9. siječnja putem LINKA, a info-pack sa svim informacijama o treningu, voditeljima i programu možete preuzeti OVDJE

 

Više o projektu EU3Digital poslušajte u razgovoru s Bronom Kojićem iz Dkolektiva. 

Razgovor s Brunom Kojićem

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.