Hrvatski radio

Radio Osijek

Ferragosto JAM-u ni pandemija ne može ništa!

08.08.2021.

12:26

Autor: Željko Kovačević

foto (https://www.facebook.com/FerragostoJAM)

foto (https://www.facebook.com/FerragostoJAM)

Foto: - / -

Ovogodišnje izdanje Ferragosto JAM festivala ugostio je 15 imena domaće i regionalne glazbene scene. Ajs Nigrutin & Timbe, PipsChips&Videoclips, Edo Maajka, Repetitor, Gužva u 16-ercu, Krankšvester samo su neki od izvođača koji su nastupali na jedinstvenom festivalu pored jezera u šumi.

Uz poštivanje svih epidemijeskih mjera prvi dan programa održao se na novoj lokaciji uz Orahovačko jezero, a na otvorenju su nastupiliu Ajs Nigrutin & Timberu te Jonathan. Osječanin Z plus plus debitirao je na Ferragostu, a PipsChips & Videoclips su kao u najbolja vremena odsvirali i stare hitove.

Drugi dan prošao je u retro ambijentu fanky disco zvuka Peki Pelea koji se također prvi puta predstavio publici Ferragosto JAM-a. Nezaboravan je bio i nastup Ede Maajke koji je s pjesmom o Ferragostu pozvao na druženje i dogodine na istom mjestu. Nastupali su i Svemirko te Repetitor, a posebnu atmosferu donio je i DJ Kneža.

Treći dan pripao je tradicionalno odbojci na pijesku, a koncertni dio programa nastavio se Zembo Latifom,  Gužvom u 16-ercu te nastupom She Loves Pabla i Mašinkom. Dvojac Krankšvester razgalio je prisutne koji su dočekali i izlazak sunca.

I ovogodišnji Ferragosto uz odličnu organizaciju u "posebnim vremenima" pokazao je da je neizostavan ljetni regionalni događaj koji će samo rasti.

https://www.facebook.com/FerragostoJAM

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.