Hrvatski radio

Radio Osijek

Godišnja izborna skupština Udruženja stanara grada Osijeka

27.01.2020.

12:48

Autor: Radio Osijek

HRT/VD

HRT/VD

Foto: - / -

Zaštita i interesa vlasnika stanova uz razvijanje kvalitete stanovanja naši su temeljni ciljevi, naglašeno je na izbornoj skupštini Udruženja stanara grada Osijeka. Uz podnošenje izvješća za prošlu i usvajanja plana za tekuću godinu izabrano je i novo vodstvo. Novi predsjednik je Milan Kamenko

Kamenko je u svom prvom obraćanju najavio nastavak dosadašnjih aktivnosti udruge na čijem je čelu zamijenio dosadašnju predsjednicu Vlastu Auguštin.

 „Naša obaveza je dosta velika, udruženje je najstarije u državi i kao takvo moramo nastaviti tamo gdje smo s današnjim danom stali. Do sada, rađeno je puno toga, postali smo prepoznatljivi i sve je više sugrađana koji preko nas traže savjete, pomoć i ideje. Djelujemo već 27 godina s primarnim ciljem podizanja kvalitete življenja u našoj sredini što primjerima dobro prakse pokušavamo prenijeti na druge gradove. Također, jedna od glavnih želja nam je omogućiti priključenje većeg broja mladih, naš dosadašnji vekliki problem. Pokušavamo i proširiti horizonte stanovanja, s naglaskom na izazove podstanarstva, prema tome pred nama je veliki broj aktivnosti za koji se nadam da ćemo ih uspješno realizirati”, zaključio je Kamenko.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.