Hrvatski radio

Radio Osijek

Godišnja izborna skupština Udruženja stanara grada Osijeka

27.01.2020.

12:48

Autor: Radio Osijek

HRT/VD

HRT/VD

Foto: - / -

Zaštita i interesa vlasnika stanova uz razvijanje kvalitete stanovanja naši su temeljni ciljevi, naglašeno je na izbornoj skupštini Udruženja stanara grada Osijeka. Uz podnošenje izvješća za prošlu i usvajanja plana za tekuću godinu izabrano je i novo vodstvo. Novi predsjednik je Milan Kamenko

Kamenko je u svom prvom obraćanju najavio nastavak dosadašnjih aktivnosti udruge na čijem je čelu zamijenio dosadašnju predsjednicu Vlastu Auguštin.

 „Naša obaveza je dosta velika, udruženje je najstarije u državi i kao takvo moramo nastaviti tamo gdje smo s današnjim danom stali. Do sada, rađeno je puno toga, postali smo prepoznatljivi i sve je više sugrađana koji preko nas traže savjete, pomoć i ideje. Djelujemo već 27 godina s primarnim ciljem podizanja kvalitete življenja u našoj sredini što primjerima dobro prakse pokušavamo prenijeti na druge gradove. Također, jedna od glavnih želja nam je omogućiti priključenje većeg broja mladih, naš dosadašnji vekliki problem. Pokušavamo i proširiti horizonte stanovanja, s naglaskom na izazove podstanarstva, prema tome pred nama je veliki broj aktivnosti za koji se nadam da ćemo ih uspješno realizirati”, zaključio je Kamenko.

Galerija
-, Foto: -/-
83496428_174789090452208_814775134505140224_n.jpg, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.